Middeleeuws Frankrijk en Duitsland mogelijks de setting van nieuwe Assassin’s Creed

  • ButtonStation
  • Nieuws
  • Middeleeuws Frankrijk en Duitsland mogelijks de setting van nieuwe Assassin’s Creed

Op 4chan draait de geruchtenmolen over de volgende Assassin’s Creed. Als we de speculaties mogen geloven, heeft Ubisoft de smaak te pakken als het over de setting gaat. Na het middeleeuwse Engeland, zou de volgende game zich opnieuw focussen op een Europese setting in hetzelfde tijdperk.

De nieuwe game heeft als werktitel ‘Assassin’s Creed Champion‘ en zal onthuld woedenop een event als E3 of iets gelijkaardig. Mogelijke locaties die getipt worden op 4chan zijn Frankrijk en Duitsland tijdens de middeleeuwen. De releasedatum van de game zou in het voorjaar van 2022 liggen.

Verder staan er ook enkele details over de uitbreidingen van Assassin’s Creed Valhalla. De Siege of Paris-uitbreiding staat in juni gepland. In de DLC helpt Eivor Rollo in de bestorming van Parijs. Daarnaast ontstaan er vriendschappen tossen nobelmannen als Odo om Karel III (de Dikke) van de troon te stoten. De uitbreiding is vrij groot en heeft ook verhaalelementen met Basim. Deze wijzen in de richting van de volgende game, die later die maand tijdens E3 of een soortgelijk evenement onthuld wordt.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...