Moss en Moss Book II krijgen heel wat verbeteringen voor PS VR2

  • ButtonStation
  • Hot
  • Moss en Moss Book II krijgen heel wat verbeteringen voor PS VR2

Polyarc pakt uit met heel wat verbeteringen voor zijn ijzersterke VR-games op PlayStation VR2. Zowel Moss als Moss: Book II genieten van de nieuwigheden die de VR-headset met zich meebrengt. Zo krijgen de game een grafische update, verbeterde audio maar ook een verbeterde besturing.

Dankzij de controllers van PS VR2 krijg je meer haptische feedback van wat er in jouw avontuur met Quill gebeurd. Het geeft je meer het gevoel van ‘gevaar’ maar ook van aanwezigheid in het spel. Daarbovenop heb je nu twee controllers waardoor je een natuurlijker gevoel van aanwezigheid hebt in het spel. Voorheen had je “één hand” bij wijze van spreken. Dan vormde de DualShock 4 jouw hand in de wereld.

Ook de adaptieve triggers zorgen voor een extra laag van realisme. Door meer spanning op de triggers te steken, krijg je het gevoel dat virtuele objecten zwaarder zijn om op te heffen. Druk je te hard op de trigger? Dan kan je ook een object kapot maken.

PS VR2 maakt gebruik van oogtracking, een feature die ook Polyarc verwerkt in zijn spellen. Zo zullen objecten waar je naar kijkt oplichten in het spel. Quill zal ook kunnen inschatten naar wat je kijkt en op die manier interactie aangaan met jou.

De vernieuwde versies van Moss en Moss: Book II verschijnen op 22 februari, de lanceerdag van PlayStation VR.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...