Multiplayer Watch Dogs Legion gaat op 9 maart live

Het bleef lang angstvallig stil rond de online multiplayermodus van Watch Dogs Legion. Bij lancering had de game te kampen met enkele technische problemen, vooral op oudere consoles. Daarom focuste het team zich eerst op het verhelpen van problemen en daarna pas op de multiplayer. Nu de game al een goede vier maanden in de rekken ligt, maakt Ubisoft bekend dat die 9 maart live gaat. De toekomstige gratis updates, waaronder de Invasion PvP-modus, gloednieuwe coöp-missies en verschillende personages, zullen ook gratis zijn voor alle spelers.

De online gamemodus voor Watch Dogs Legion bevat de volgende features:

  • Coöp in een open wereld: spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.
  • Nieuwe coöp-missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe coöp-mechanics. Spelers krijgen de kans om het perfecte team te rekruteren en terug te vechten tegen de dreigingen die Londen in zijn greep houden.
  • Leader of the Pack is de eerste tactische coöp-missie voor vier spelers waarbij teamwork en efficiëntie van essentieel belang zijn om de missie tot een goed einde te brengen. Leader of the Pack bestaat uit vijf verhalende endgame missies en is bestemd voor spelers die op zoek zijn naar een echte uitdaging.
  • De eerste PvP-modus, Spiderbot Arena, waarin vier spelers bewapende spiderbots besturen en het tegen elkaar opnemen in een zeer intense free-for-all deathmatch.

Door online activiteiten te voltooien verdienen spelers XP waarmee ze hun rang verhogen en beloningen vrijspelen, waaronder exclusieve cosmetics en invloedspunten om nieuwe personages te rekruteren of hun gadgets te upgraden.

Spelers die de Season Pass aanschaffen krijgen vanaf 9 maart toegang tot twee unieke singleplayermissies:

  • Guardian Protocol: DedSec spoort een algoritme op dat AI in staat stelt menselijke beslissingen te negeren. Als ze het niet vinden, kan het worden gebruikt om bewapende drones te veranderen in autonome beulen.
  • Not in Our Name: Een geheime groep steelt DedSecs naam. Erger nog, ze stelen ook informatie zodat hun werkgever het kan gebruiken om hun slachtoffers te chanteren.

Ook krijgen eigenaren van de Season Pass later dit jaar toegang tot extra DedSec-missies, Watch Dogs Legion – Bloodline, een nieuwe verhaallijn waarin spelers in de huid kruipen van Aiden Pearce uit de originele Watch Dogs en Wrench uit Watch Dogs 2, en twee andere personages, Mina en Darcy. De Season Pass is los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van de Gold, Ultimate en Collector Editions van Watch Dogs Legion.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...