Nieuw competitief toernooi voor For Honor

De Dominion Series is het gloednieuwe competitieve pc-toernooi voor For Honor. Tijdens de Dominion Series nemen twee teams van elk vier spelers het in verschillende rondes tegen elkaar. Wat er op het spel staat? Een heuse prijzenpot van $ 35.000. Het winnende team gaat niet alleen met het meeste prijzengeld naar huis, maar wordt eveneens bekroond tot For Honor Champion.

Om deel te nemen moeten je jou registreren voor één van de vier open voorrondes via deze website. Deelnemende teams strijden tijdens deze voorrondes om een plaats in de kwalificatieronde. De open voorrondes vinden plaats op de volgende data:

  • Voorronde 1: 24 oktober
  • Voorronde 2: 7 november
  • Voorronde 3: 14 november
  • Voorronde 4: 21 november

De vier beste teams van elke voorronde kruisen op 5 december de zwaarden (Europa en Noord-Amerika) in de kwalificatieronde. Uiteindelijk stromen twee teams per regio door naar de finale.

Op 9 januari 2021 vindt nog een laatste kwalificatie plaats, waaruit nog twee teams per regio doorstromen naar de finale. De finale van de Dominion Series staat gepland op 23 januari 2021 en wordt live uitgezonden. Tijdens de finale nemen de vier beste teams per regio het tegen elkaar op om zich tot For Honor Champion te kronen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...