Nieuwe Kickstarter van Yacht Club Games overtuigt gamers

Begin februari kondigde Yacht Club Games zijn gloednieuwe game aan: Mina the Hollower. De Shovel Knight-ontwikkelaar doet ook deze keer beroep op Kickstarter. Ondertussen staat de teller op meer dan 15.000 backers wat een totaalsom van 787.925 euro oplevert. Dat is ruim over het oorspronkelijke doelbudget van 274.631 euro!

Mina the Hollower wordt een bloedstollend actie-avontuur met klassieke gameplay en een 8-bit-esthetiek in de stijl van Game Boy Color. Daal af in een angstaanjagende wereld van actie-avontuur en kruip in de huid van Mina, een beroemde Hollower die op een wanhopige missie is gestormd om een ​​vervloekt eiland te redden. Graaf onder gevaren en monsters, zweer vijanden in de vergetelheid en maak je klaar met een arsenaal aan handwapens en snuisterijen.

Naar een exacte releasedatum is het voorlopig nog even gissen. Verwacht wordt dat Yacht Club Games ongeveer een dik jaar hard gaat toewerken naar een release. Voorlopig is pc het enige platform waarvoor de game is bevestigd. De ontwikkelaar sluit niet uit dat Mina the Hollower later nog naar Nintendo Switch, PlayStation en Xbox komt.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...