Nieuwe bèta’s voor PS5 en PS4 zijn nu beschikbaar

De tweede bèta voor het besturingssysteem van de PlayStation 5 rolt vandaag uit. De nieuwe iteratie focust zich op verschillende extra’s voor de party chats, game base en toegankelijkheidsinstellingen. Ook de PS4 krijgt een bèta om enkele nieuwe functies uit te testen.

De testers uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten krijgen toegang tot een extra functie. Zij kunnen spraakcommando’s uitproberen waarmee ze games en apps kunnen openen. In de Benelux komt de feature ook, maar weliswaar alleen in het Engels.

Wanneer de daadwerkelijke update komt, daar laat Sony ons wat in het ongewisse. De update komt ‘later dit jaar’. Daarnaast kaart de consolebouwer aan dat niet alle functies uit de bèta noodzakelijk naar de finale versie komen. Belgen en Nederlanders kunnen de bèta niet downloaden via een Belgisch of Nederlands account. Je kan dit wel indien je een account hebt dat gekoppeld zit aan de PlayStation Store van één van de ondersteunde landen.

Wil je alle details over de nieuwe functies lezen? Dan kan je een uitgebreid overzicht terugvinden op de officiële PlayStation Blog.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...