Nieuwe teaser voor Battlefield

EA en DICE pakken uit met enkele mysterieuze teasers. De berichten moeten ons warm maken voor de onthulling van de nieuwe Battlefield. De afbeeldingen zijn via een persoonlijk bericht naar enkele bekende influencers verzonden, waaronder JackFrags. Hij deelde op zijn beurt de beelden met zijn volgers.

Het ‘onderschepte’ bericht bevat stukjes tekst die waarschijnlijk hints bevat over het nieuwe spel. Een aantal stukken missen dus uit de boodschap:

“Sommige van jullie willen terug naar huis. Ik moet je de waarheid zeggen. Aanvaarden we ons lot? Als je met een wapen kan schieten… Dan hebben we jou nodig. Oorlog is de enige weg naar huis.”

De transmissie is zogezegd onderschept om 3600 uur. Een militaire klok gaat normaal tot 2400 uur wat dus in de richting van een moderne, alternatieve setting. Je kan de afbeeldingen zelf bestuderen op Twitter:

Op 9 juni staat de onthulling gepland. Een van de geruchten is dat de game onmiddellijk naar Game Pass komt. Andrew Wilson, de grote baas bij EA, meent dat dit een gigantische Battlefield is. Feit is zeker dat dit al de grootste Battlefield-productie is tot op heden. Heel wat verschillende teams zijn betrokken bij de ontwikkeling, zo wordt DICE Sweden ondersteunt door Criterion Games en DICE LA.

Plaats een reactie

Categorieƫn
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...