Nieuwe TimeSplitters in ontwikkeling

Deep Silver kondigt de terugkeer van TimeSplitters aan. Heel wat fans vragen al jarenlang naar een vervolg en krijgen die eindelijk! Deep Silver geeft een aantal van de originele ontwikkelaars de kans om een vervolg te produceren. Gepaard met de ontwikkeling van een nieuwe TimeSplitters komt de heroprichting van Free Radical Design.

Free Radical Design staat dus opnieuw aan het roer van een TimeSplitters. De bekroonde serie kenmerkte zich door de humoristische verwijzingen naar popcultuur en gevechten in verschillende tijdperken en locaties. Steve Ellis, Development Director bij Free Radical is enthousiast over de terugkeer:

“Het is geweldig om eindelijk de formatie van de studio te kunnen bevestigen en dat we een plan hebben voor de volgende TimeSplitters game”

Steve Ellis

De ontwikkeling wordt gestart in de komende maanden. Het team focust zich eerst op het uitbouwen van de studio in de omgeving van Nottingham. Ambieer je een carrière als ontwikkelaar? Dan kan je binnenkort appliceren op een van de betrekkingen die het team open zal stellen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...