Nieuwe Tomb Raider brengt de klassieke en moderne verhaallijnen samen

De volgende Tomb Raider zal zich afspelen tussen de klassieke en moderne titels. Lara Croft kan ons al 25 jaar bekoren en om die verjaardag te vieren, blikte ontwikkelaar Crystal Dynamics terug op de avontuurlijke rit. Tijdens die terugblik liet Will Kerslake, game director bij de studio, vallen dat de volgende titel de kloof tussen de twee trilogieën zal overbruggen.

“De laatste trilogie vertelde meer over de oorsprong van Lara’s eerste dagen. De games toonden hoe ze een overlever, heldin en tomb raider werd. De klassieke games tonen eerder een doorwinterde en competente avonturierster. We voorzien een toekomst voor Tomb Raider waarbij we deze twee tijdlijnen dichter bij elkaar brengen,” vertelde Kerslake.

Wie binnenkort een aankondiging van een nieuwe Tomb Raider verwacht, is eraan voor de moeite. Kerslake drukte die hoop onmiddellijk de kop in:

“Met het uitgebreide verhaal van Tomb Raider is dat geen eenvoudige taak. We vragen voor je geduld terwijl tijdens dit ontwikkelingsproces. Er staan nog geen grote aankondigingen gepland in de nabije toekomst.”

Tot die tijd moeten we het stellen met de geanimeerde Legendary reeks die binnenkort naar Netflix komt. De reeks vertelt het verhaal van Lara na de meest recente Tomb Raider trilogie, met andere woorden na Shadow of the Tomb Raider.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...