Nintendo Switch is ‘halverwege zijn levenscyclus’

De Nintendo Switch zit halfweg zijn levenscyclus. Dat geeft Doug Bowser, de president van Nintendo Amerika, aan in een interview met Polygon. De topman van het bedrijf gaf dit weetje prijs wanneer er gevraagd werd naar de release van een geüpgradede Switch. Naast dit antwoord benadrukte Bowser dat ze in de nabije toekomst niet focussen op een Switch Pro.

Het momentum van de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite is sterk in dit vierde jaar. We geloven dat we het traject van een typische consolecyclus aan het wijzigen zijn. Voor de nabije toekomst blijft onze focus op deze twee platformen en de content die er voor verschijnt.

Om het simpel te zeggen: Bowser is van mening dat de huidige Nintendo Switch-consoles het nog steeds heel goed doen waardoor er geen nood is om de hardware te vervangen met een ander model.

Opmerkelijk: van de Switch werden meer exemplaren verkocht dan de PS5 en Xbox Series X/S tijdens hun lanceringsmaand. Het beperkte aantal units van die laatste twee speelt daar ongetwijfeld ook een rol in.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...