Old School RuneScape bestaat een decennium

Tien jaar lang kan je de iconische MMORPG Old School RuneScape spelen. Om die speciale verjaardag te vieren, krijg je een lading nieuwe content. De extra’s speel je vrij via een tijdelijk evenement dat doorgaat van 22 februari tot 15 maart. Zowel members als gratis spelers kunnen de cosmetische items vrijspelen.

Om een decennium van Old School RuneScape te vieren, nemen spelers het tegen het elkaar op in een ‘Cake Off’. Het evenement start met een rondleiding door Gielinor, waarbij spelers de rol van een koksassistent vervullen. Tijdens de rondleiding maken meerdere iconische personages en locaties hun opwachting, waaronder de Lumbridge Goblins, de Wizard of Wizard’s Tower en nog veel meer.

Spelers die het evenement voltooien, krijgen een heleboel goodies. Denk hierbij aan een hoed van een taart (compleet met aangekoekt glazuur), ‘Dragon Candle’-wapen, stijlvolle zilveren feestmuts, verjaardagsballonnen, twee halve kannen wijn, en knuffeldieren in de vorm van Jad, een zwerfhond en een kabouterkind. Er wordt ook een nieuwe lading met cosmetische items toegevoegd aan de game, waaronder een cape, trui met OSRS-logo, rugzak in de vorm van een kabouterkind, en pantoffels in de vorm van Bob de kat en Jad. 

Het speciale event van RuneScape is nu speelbaar.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...