OpenCritic raadt af om Cyberpunk 2077 voor PS4 of Xbox One te kopen

OpenCritic, het bekende platform dat reviews van diverse websites en magazines onderbrengt onder één score, heeft een waarschuwing geplaatst voor Cyberpunk 2077. Het medium raadt gamers af om de game te kopen voor PlayStation 4 of Xbox One. De waarschuwing verschijnt van zodra je op de website reviews van de game bekijkt.

In de waarschuwing staat het volgende:

Het spel toont significante verschillen op vlak van prestaties, ervaring en reviewscores tussen de pc, next-gen consoles, Xbox One- en PS4-versies. Het team van OpenCritic en enkele andere critici verdenken de ontwikkelaar, CD Projekt Red, van het intentioneel verbergen van de echte staat van het spel op Xbox One en PS4, met eisen zoals het alleen toestaan van vooraf opgenomen beelden in reviews en het niet uitsturen van reviewexemplaren voor PS4 en Xbox One.

De waarschuwing zal blijven staan tot februari 2021, de maand waarin CD Projekt Red belooft om een update uit te brengen die de staat van het spel gaat verbeteren.

CD Projekt Red erkent inmiddels de erbarmelijke staat van het spel op beide consoles en roept op tot geduld. De komende zeven dagen zal de ontwikkelaar al een eerste update vrijgeven die voor stabilisaties moet zorgen bij de PS4- en Xbox One-versies. Daarnaast beloven ze nog twee grotere updates in januari en februari. Deze updates moeten de meest prominente problemen oplossen.

Wie daar niet op wil wachten, kan een refund aanvragen via de winkel waarbij het spel gekocht werd. Indien ze hier niet in meegaan, kan je tot 21 december contact opnemen met hen via helpmerefund@cdprojektred.com. Het team zal zijn best doen om iedereen te helpen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...