Operation Neon Dawn en next-gen versie Rainbow Six Siege nu beschikbaar

De next-gen upgrade voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is nu verkrijgbaar voor Playstation 5 en Xbox Series X/S. Met deze update gan je de game spelen aan 120 frames per seconde en tot 4K, voor dezelfde prijs als de huidige generatie consoles. Spelers die de game reeds bezitten op de huidige generatie consoles, upgraden hun game gratis naar de next-gen versie binnen dezelfde consolefamilie. Een groot pluspunt is dat alle progressie behouden blijft.

Daarnaast is cross-generation play beschikbaar, waardoor PlayStation 5-spelers het opnemen tegen spelers op de PlayStation 4 en spelers op Xbox Series X/S de strijd aangaan met Xbox One-spelers. Deze verbeteringen maken gebruik van de belangrijkste mogelijkheden van de nieuwe generatie consoles om consolespelers de hoogste kwaliteit ooit te bieden.

Daarnaast is Operation Neon Dawn, het nieuwste en laatste seizoen van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Year 5, nu speelbaar op alle platformen. Dit seizoen introduceert onder andere Aruni, een gloednieuwe verdedigende Operator, de herwerkte map Skyscraper en nieuwe features om de toegankelijkheid te verbeteren.

Spelers met de Year 5 Pass hebben nu toegang tot de nieuwe Operator. Voor overige spelers is het vanaf 8 december mogelijk om Aruni te ontgrendelen met Renown of R6 Credits. Alle andere nieuwe content, inclusief de nieuwe versie van Skyscraper, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers. Tevens introduceert Year 5 Season 4 een nieuwe Battle Pass die beschikbaar is tot en met 22 februari 2021.

Aruni, de nieuwe verdediger uit Thailand, is uitgerust met deSurya Gate gadget waarmee zij laserpoorten plaatst op muren, luiken, deuren en ramen. Deze poorten brengen schade toe aan aanvallers en hun gadgets, maar schakelen uit wanneer verdedigers passeren. De poort dient als obstakel en vernietigt alle drones, projectielen en beschadigt Operators. Aruni is uitgerust met een P10 RONI of een MK 14 EBR als primair wapen en een PRB 92 als secundair wapen.

Met de nieuwe Operator gaan spelers aan de slag op de opnieuw ontworpen map Skyscraper. Zo zijn de balkons verlaagd en verplaatst, zodat aanvallers moeilijker naar binnen schieten van buitenaf. Verder is er een geheel nieuwe rotatie toegevoegd tussen de twee zijden van het gebouw op de tweede verdieping en zijn de bomsites verbeterd om deze competitiever te maken.

Tot slot lanceert Operation Neon Dawn het Sixth Guardian-programma. Dit programma introduceert voor bepaalde seizoenen een tijdelijke bundel waarbij de opbrengsten rechtstreeks naar het goede doel gaan. De eerste bundel is nu verkrijgbaar en bevat een uniform, wapenskin, charm en een hoofddeksel voor Doc. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan The AbleGamers, een Amerikaanse non-profitorganisatie die spelers met een handicap wil ondersteunen door hen te voorzien van tools die ze nodig hebben om te gamen en door inclusiviteit in de videogame-industrie te bevorderen.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X/S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...