OVERDOSE is het nieuwe horroravontuur van Hideo Kojima

Kojima Productions wil nog niet verklappen aan wat ze werken. Toch weten we ondertussen al meer over twee nieuwe projecten waarmee ze bezig zijn. In een rapport stond te lezen dat de studio werkt aan een game met de titel ‘OVERDOSE‘. Het zou om een horrorspel gaan waarin Margarat Qualley een hoofdrol krijgt. Qualley werkte ook mee aan Death Stranding.

Het lek komt van journalist Tom Henderson. Hij schrijft voor Try Hard Guides en kreeg beelden toegestuurd van de game. De beelden beschrijft hij als volgt:

Een personage loopt door donkere gangen met een zaklamp. Je kijkt vanachter het personage (third-person), maar er wordt gesuggereerd dat je het spel ook in first-person kan spelen. Na een jump scare eindigt de video met ‘GAME OVER’ gevolgd door ‘A Hideo Kojima Game’ en ‘OVERDOSE’.

Kojima is waarschijnlijk in gesprek met Xbox om het spel uit te geven. Dat verklapte Jeff Grubb, een klokkenluider die het eerder al bij het rechte eind had. Of de deal gefinaliseerd werd, is niet duidelijk. Misschien volgt er een eerste glimp van het spel tijdens de Xbox and Bethesda showcase of het Summer Games Fest.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...