Patch maakt The Last of Us hypersnel op PS4

De tovenaars bij Naughty Dog hebben een nieuwe patch uitgebracht voor The Last of Us Remastered op PS4. De update is op zijn zachts gezegd indrukwekkend: de laadtijden van het spel zijn drastisch korter tegenover de 1.10 versie van het spel. Wil je al een beetje een PS5-gevoel krijgen? Dan lijkt het de moeite om nog eens deze nog eens op te starten.

Anthony Calabrese, een toegewijde speedrunner, rapporteerde over de kortere laadtijden voor de PS4-versie van het spel. Een straf voorbeeld: het gevecht met David laad je 18 seconden sneller in! Een nieuw spel kan je in amper 14 seconden starten, terwijl dit in versie 1.10 maar liefst een minuut en 30 seconden innam. Een bestand inladen is van 2 minuten naar amper 14 seconden gedaald.

Een van de verkoopspraatjes voor de PlayStation 5 zijn de snelle laadtijden van games. Ontwikkelaars kunnen hun games nu al voorbereiden met updates en optimalisaties doorvoeren. Sommige games halen duidelijk voordeel uit deze optimalisaties, zelfs op de huidige PS4.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...