PlayStation hint naar bèta voor Gran Turismo 7

De officiële PlayStation website suggereert dat er een bèta in ontwikkeling is voor Gran Turismo 7. De webpagina is duidelijk iets te vroeg gepubliceerd, maar bevat de optie om te registreren voor een bèta. Je krijgt ook een code te zien, maar voorlopig gaat het om dummy codes.

De plaatsing van de website werd gespot door GTPlanet. Toen alles nog functioneel was, kon je jouw informatie invullen. Nadien kon je op ‘related campaigns’ drukken en kreeg je een kortdurende trailer van 10 seconden te zien.

Officieel heeft Sony nog geen woord gerept over de bèta. Een grote verrassing zou het alleszins niet zijn: de racesimulator heeft een sterke geschiedenis als het op bèta aankomt. GT Sport is daarbij de uitzondering. Daarvoor was een testversie gepland, maar deze is nooit verschenen.

Mogelijks krijgen we dus een bèta van Gran Turismo 7 in afwachting van de uiteindelijke release. Oorspronkelijk stond de racer gepland voor dit jaar, maar onlangs maakte Sony bekend dat het spel doorschuift naar 2022.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...