Plot, releasedatum en screenshots van Dead Island 2 gelekt

Het is al gigantisch lang stil geweest rond Dead Island 2. Het ontwikkeltraject van de game kan je op zijn minst problematisch noemen. Desondanks werd bevestigd dat het spel wel degelijk het levenslicht zal zien. Een lek met screenshots, een mogelijke releasedatum en plotdetails zetten die boodschap kracht bij. Dead Island 2 lijkt er dus wel degelijk te komen.

De informatie werd gedeeld door Wario64 op Twitter. Zoals in de originele onthulling werd getoond, speelt het spel zich af in Los Angeles, van Beverly Hills tot Venice Beach. De stad zit gebukt onder deze terreur met quarantainezones waar een dodelijk virus flink huishoudt. Inwoners worden zombies en een gigantische chaos heerst nu over de stad. Jouw personage werd ook gebeten, maar blijkt resistent te zijn. Volgens het gerucht kan je trouwens kiezen uit zes verschillende personages, elk met volledig aanpasbare vaardigheden.

De tagline van de game is ‘Survive, evolve, save the world. Just another day in LA’ volgens Wario64. Verder hielp Amazon ook een handje bij het lek. De game stond daar als pre-order voor PS4. De game heeft 3 februari 2023 als releasedatum. Het gaat trouwens om een nieuwe vermelding in het productaanbod van de webwinkel en dus niet een eeuwenoude pagina die er al staat sinds de aankondiging van Dead Island 2.

Meer dan waarschijnlijk volgt de officiële onthulling tijdens Gamescom deze week of The Game Awards later dit jaar.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...