Pure nostalgie: nieuwe uitbreiding voor Pokémon ruilkaarten

Herinner je nog die Pokémon ruilkaarten uit de jaren ’90? Pure nostalgie! Ook vandaag blijven de kaarten in en komt The Pokémon Company International met een nieuwe uitbreiding voor het kaartspel: Sword & Shield – Fusion Strike. De nieuwe kaarten focussen zich op een nieuwe speelstrategie en zijn heel herkenbaar dankzij hun roze uiterlijk.

De Fusion Strike Style-kaarten zijn vaak aanvallen die gericht zijn op teamwork. Onder het motto ‘samen sterk’ is het de bedoeling dat je samen met andere Fusion Strike Pokémon vecht. Fusion Strike Style staat ook op Trainer- en Special Energy-kaarten. Hierdoor kan je een deck maken die volledig gericht is op Fusion Strike Style.

Sword & Shield—Fusion Strike zijn verkrijgbaar als booster packs, Elite Trainer Boxes en speciale collecties. Die laatste bevat 25 Fusion Strike-kaarten, waaronder Mew VMAX, Genesect V en Hoopa V. Daarnaast kan je volgende kaarten spelen:

  • 20 Pokémon V en 13 full-art Pokémon V
  • 8 Pokémon VMAX
  • 20 Trainer-kaarten en 7 full-art Supporter-kaarten
  • 1 Special Energy-kaart

De Build & Battle Box Sword & Shield—Fusion Strike bevat 4 Sword & Shield—Fusion Strike booster packs en liggen ook al in de winkel. Het gaat om een evolution pack met 23 belangrijke kaarten uit huidige en voorgaande sets, waaronder 1 van 4 alternate-art promokaarten. Tot slot is er ook een blad met tips voor het samenstellen van een deck.

Reacties
  1. Win 5 Pokémon Fusion Strike Boosterpacks - ButtonStation

    […] Strike Boosterpacks weg onder onze volgers. Wat Fusion Strike precies inhoudt, kan je terugvinden in ons nieuwsbericht. Hieronder lees je meer over wat je moet doen om kans te maken op de vijf Fusion Strike […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...