Reebok verkoopt binnenkort sneakers van Assassin’s Creed Valhalla

Wil je jouw liefde voor Assassin’s Creed Valhalla uiten in je dagdagelijkse kledingstijl? Binnenkort kan dat! Ubisoft en Reebok slaan de handen in elkaar voor een exclusieve collectie van kleren, schoenen en accessoires, helemaal gebaseerd op de Vikingfantasie.

De collectie bevat drie verschillende sneakerstijlen, met kleurenschema’s geïnspireerd door het noorderlicht:

  • Zig Kinetica (€ 119,95): De Zig Kinetica x Assassin’s Creed Valhalla combineert een karakteristiek zigzagdesign met het donkere zwart van de noordse nacht, het smaragdgroen van het noorderlicht en het symbool van Synin, de mythologische raaf van Eivor.
  • Club C Revenge (€ 89,95): De Club C Revenge x Assassin’s Creed Valhalla wordt gekenmerkt door een zachte, bruin-suède bovenkant, gecombineerd met hints van zwart en smaragdgroen over de gehele sneaker. Daarnaast toont de hiel het silhouet van twee strijdbijlen, een van de meest iconische Vikingsymbolen.
  • Classic Leather Legacy (€ 89,95): De Classic Leather Legacy x Assassin’s Creed Valhalla heeft een kenmerkend retrodesign, met een donkergrijze bovenkant in combinatie met diepzwarte en smaragdgroene details. Het reliëfsymbool van een raaf op de hiel spreekt opnieuw tot de diepe betekenis van deze wezens voor de Vikingen.

De collectie bevat naast de sneakers ook nog twee hoodies (€ 64,95 per stuk), een pet (€ 27,95) en een paar sokken (€ 14,95). Deze items worden gekenmerkt door het Assassin’s Creed Valhalla X Reebok logo, in combinatie met verschillende symbolen uit de Noordse mythologie.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...