Rider Republic gratis speelbaar tot 27 oktober

Ben je volledig klaar om Riders Republic te ontdekken? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Ubisoft pakt uit met een open testperiode waarin iedereen de game kan spelen. De proefperiode start op 21 oktober en gaat door tot 27 oktober. Het is trouwens niet beperkt tot een specifiek platform: zowel pc-, Xbox- als PlayStation-gamers hebben toegang tot de testversie.

De proefweek sluit naadloos aan op de officiële release op 28 oktober. Alle vooruitgang die je boekt, kan je overzetten naar het uiteindelijke spel. Verder word je uitgedaagd om deel te nemen aan de Mad Challenge. Met deze multiplayerwedstrijd kan je verschillende prijzen winnen. Om deel te nemen voltooi je de introductietutorial, behaal je twintig sterren. Daarna heb je toegang tot de Mass Race. Spelers die in de top tien eindigen van een massarace, komen in aanmerking voor een willekeurige trekking.

De prijzen zijn trouwens niet van de minste: één speler krijgt een Canyon x Riders Republic fiets en een Gold Edition van de game. Andere winnaars maken kans op de Gold Edition van de game.

Riders Republic verschijnt officieel op 28 oktober voor PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...