Siege of Paris komt in augustus naar Assassin’s Creed Valhalla

The Siege of Paris is vanaf 12 augustus verkrijgbaar. Naast de tweede uitbreiding voor Assassin’s Creed Valhalla komt er een derde gratis seizoen. Het Sigrblot Season brengt nieuwe exclusieve beloningen en activiteiten. Het evenement is live vanaf donderdag 29 juli en loopt door tot en met 19 augustus.

The Siege of Paris speelt zich af in Francia. Eivor naar het Frankische platteland, op weg naar een van de beruchtste veroveringsgevechten uit de Vikinggeschiedenis. Om het op te nemen tegen nieuwe soorten vijanden, krijgen spelers nieuwe wapens, vaardigheden, uitrustingen en vaardigheden. The Siege of Paris introduceert ook de terugkeer van infiltratiemissies, gebaseerd op de welgekende Black Box-missies. Met infiltratiemissies heb je de vrijheid om te kiezen wat de beste manier is om het doelwit te elimineren. The Siege of Paris is beschikbaar voor alle Season Pass-bezitters of apart verkrijgbaar voor alle bezitters van de game.

Vanaf donderdag 29 juli vieren start het Sigrblot Festival, een traditioneel Vikingfestival die de start van het Raiding-seizoen viert. Tot en met 19 augustus zijn er verschillende festiviteiten in de Ravensthorpe-nederzetting rond het traditionele vreugdevuur, waaronder:

  • Flyting, vechttoernooi en dobbelsteen mini-games.
  • Drie nieuwe missies.
  • Exclusieve beloningen, waaronder decoraties voor de nederzetting, customization items en wapens. Ook is het eenhandige zwaard Skrofnung te verkrijgen met Sigrblot tokens in de festivalwinkel voor een gelimiteerde tijd.

Om het Sigrblot Festival te ervaren, moeten spelers Engeland bereiken, een van de eerste verhaallijnen voltooien – Grantebridgescire of Ledecestrescire – en hun nederzetting niveau 2 laten bereiken. 

Een andere update is gepland voor later dit seizoen en brengt een geheel nieuw River Raids map pack met zich mee, met bestemmingen verspreid langs de rivieren van Francia en Ierland.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...