Skull and Bones zet zich terug op de kaart, verschijnt in november

  • ButtonStation
  • Hot
  • Skull and Bones zet zich terug op de kaart, verschijnt in november

Wow! En zo komt een piratengame met een troebele geschiedenis terug in de spotlight. Na jaren ondergedoken te zitten in één of andere piratengrot, doorbreekt Ubisoft de stilte. Skull and Bones is terug en moet een blijver zijn voor de komende jaren. Op 8 november kan je met je scheve schuit de Indische Oceaan afschuimen.

Ubisoft Singapore heeft in alle stilte getimmerd aan Skull and Bones. De voorbije jaren waren alleszins geen rustig vaarwater voor de studio. De game moest een aantal keren terug naar de tekentafel. Opvallend: geen spoor meer van Xbox One of PS4-versies. Je piratenimperium uitbouwen doe je op de huidige generatie consoles en pc.

In Skull and Bones bepaal je zelf je lot. Je zit aan het einde van de zeventiende eeuw. Deze periode is trouwens niet toevallig gekozen. In de volksmond wordt dit de tweede Gouden Eeuw van de piraterij genoemd. Als groentje moet je opklimmen in deze wrede wereld vol zeegevechten, schattenjagers en kapers. Word jij een piratenlegende? Dat heb je zelf volledig in de hand.

Om je een idee te geven van de game, deelt Ubisoft een kennismakingsvideo en een uitgebreide demo. Het doel van de game ken je stilaan wel: je moet je schuit uitbreiden, je mannetje staan in gevechten en liefst van al ook andere spelers het bloed vanonder de nagels halen tijdens retespannende zeegevechten. Je kan ook een team vormen met gelijk welke piraat in dit ruime sop. In het meest ideale scenario vorm je een team met enkele vrienden zodat je vechtpartijtjes wat gecoördineerd worden.

Genoeg praatjes van onze kant. De verse beelden leggen het immers tien keer beter uit. Feit is zeker: Skull and Bones heeft op het eerste zicht het potentieel om de ‘allround piratengame’ te worden. De volledige (her)onthulling kan je opnieuw herbekijken op YouTube.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...