Sony doet games van vernieuwde PlayStation Plus uit de doeken

  • ButtonStation
  • Hot
  • Sony doet games van vernieuwde PlayStation Plus uit de doeken

Nu de nieuwe abonnementsopties van PlayStation Plus dichterbij komen, is de tijd rijp om de line-up te onthullen. Een trailer geeft je al een eerste blik van diverse kleppers, zoals Ghost of Tsushima, Spider-Man, Death Stranding, Red Dead Redemption en meer. Daarnaast krijgen we nog iets meer details over de service.

PlayStation Plus heeft sowieso al het standaardaanbod dat we vandaag kennen. Daarbovenop komen twee nieuwe ervaringen in de vorm van ‘Extra’ en ‘Premium’. Deze twee nieuwe opties geven je toegang tot een catalogus van PS4- en PS5-games. Sony deelde op de officiële PlayStation Blog al een stevig lijstje van games mee. Niet opvallend: bij de third-party partners merken we heel wat games van Ubisoft. Zij kondigden gisteren nog de komst van Ubisoft+ Classics aan, wat blijkbaar deel uitmaakt van de twee duurdere abonnementsopties van PlayStation Plus.

Wie het Premium-plan kiest, krijgt ook toegang tot originele PS3-titels en games van de eerste PlayStation en PSP. Daarnaast krijgen ze ook nog gelimiteerde proefversies van verschillende games. Zo kan je bijvoorbeeld Horizon Forbidden West eerst even uittesten, vooraleer je overgaat tot een aankoop.

PlayStation Plus Essential (het huidige PlayStation Plus) zal nog steeds maandelijks enkele games krijgen. Het aanbod van Extra en Premium worden om de halve maand geüpdatet. Het aantal games varieert ook, dus je krijgt niet standaard vier of tien titels.

De vernieuwde PlayStation Plus lanceert op 24 mei in Azië, 2 juni in Japan, Noord- en Zuid-Amerika volgen op 13 juni. Gamers uit Europa, Australië en Nieuw-Zeeland hun geduld wordt het langst op de proef gesteld: zij kunnen pas op 23 juni aan de slag met de nieuwe service.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...