Sony hint alweer naar iets ‘interessants’ voor PS Now en Plus

Jim Ryan is duidelijk bezig aan zijn interviewronde met verschillende magazines en websites. De PlayStation-baas heeft in een nieuw interview met GQ opnieuw gehint naar interessante ontwikkelingen voor twee diensten: PlayStation Now en PlayStation Plus.

In het interview gaf Ryan aan dat dit jaar volledig gefocust is op PlayStation 5. Die focus lijkt wat te schuiven naar volgend jaar toe.

Ik denk dat ‘de cloud’ belangrijker zal worden in de komende jaren, hoewel er nog steeds uitdagingen zijn op vlak van technologie en businessmodellen. We zetten onze onderzoeken en investeringen verder en volgen dit nauwkeurig op. PlayStation Now en PlayStation Plus zijn erg belangrijk voor ons. Dit jaar hebben we onze focus op PS5 en de game gehouden, maar dat wil niet zeggen dat we niet diep nadenken over onze services. We hebben heel wat interessante ontwikkelingen die hun eigen plaats in de schijnwerpers krijgen.

De uitspraak is zonder twijfel interessant te noemen. In een Russische interview gaf Jim Ryan al te kennen dat Sony bezig is met een ‘Game Pass-achtige service’. Er waren ook al geruchten dat PlayStation Now en PlayStation Plus tot één service zouden samensmelten. Dat zou hetzelfde zijn als Game Pass Ultimate van Xbox. Wat het ook wordt, één ding is duidelijk: Sony heeft op het vlak van digitale services iets in petto voor PlayStation.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...