“Sony plant lancering van service zoals Xbox Game Pass”

Sony is druk bezig met voorbereidingen te treffen om de concurrentie aan te gaan met Xbox Game Pass. Dat is toch wat een nieuw rapport van de Amerikaanse website Bloomberg staat. Het project draagt de codenaam Spartacus. De dienst krijgt een maandelijkse kostprijs en verleent toegang tot moderne en klassieke games. De vermoedelijke release staat momenteel voor de lente gepland.

Het gerucht haalt aan dat de service PlayStation Plus en PlayStation Now combineert tot één service. Volgens het document zou Sony PlayStation Plus behouden als merk. PlayStation Now zou daarentegen verdwijnen. Als het rapport van Bloomberg klopt, dan bestaat de service uit drie abonnementsopties. Eentje is gelijkaardig aan wat PlayStation Plus vandaag is, een tweede geeft toegang tot PS4- en PS5-games en een derde voegt daar nog langere demo’s, game streaming en klassiekers van de PS1, PS2, PS3 en PSP aan toe.

Bloomberg haalt aan dat de details nog niet definitief zijn. Tussen nu en de lancering kunnen er dus nog wijzigingen zijn. Met Spartacus wil Sony PlayStation Plus competitiever maken met Xbox Game Pass.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...