Sony viert PS5-launch met projecties op gebouwen in België

Vandaag is een hoogdag voor de Europese gamers: de PS5 is eindelijk verkrijgbaar. Om die release te vieren projecteerde Sony de PS5 en toebehoren op verschillende hotspots in Europese steden. Ook België ontsnapte niet aan het lichtspektakel. Op gebouwen in Brussel, Antwerpen, Gent, Namen en Luik werden voorbije nacht de kenmerkende PlayStation-symbolen geprojecteerd.

Naast de projectie deelde Sony nog een persbericht met daarin een boodschap van Jim Ryan, President en CEO van Sony Interactive Entertainment:

“Vandaag is een historisch moment voor het PlayStation-merk, en wij bij SIE zijn verheugd om de release van PlayStation 5 samen met onze community van fans, game-ontwikkelaars en industriepartners te vieren,” aldus Jim Ryan, President en CEO van Sony Interactive entertainment. “PS5 is echt een next-gen console die het begin van een nieuw tijdperk voor gaming inluidt. Ik ben enthousiast over de nieuwe werelden die spelers vanaf vandaag zullen gaan ervaren en ik ben net zo enthousiast over de reeks van games die nog komen voor PS5 die de gameplay-ervaring zullen blijven verrijken. We zijn enorm dankbaar te kunnen werken met een getalenteerde community van game-ontwikkelaars van wereldklasse. Hun creativiteit biedt onbegrensde mogelijkheden voor hoe de toekomst van gaming eruit zal zien op PS5.

De PS5 is nu beschikbaar in België, al wordt het moeilijk om nog eentje op de kop te tikken. Alle webwinkels zijn zo goed als uitverkocht voor de eerste lading. Bol.com en Amazon zouden binnenkort een nieuwe lading open stellen voor verkoop.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...