Sony vraagt om PlayStation Now uit de rekken te halen

Het lijkt erop dat Sony niet langer PlayStation Now zal aanbieden in de toekomst. De consolemaker roept bij verschillende verkooppunten de PlayStation Now Cards terug. Met deze kaarten kon je de abonnementsdienst voor verschillende periodes aanschaffen. De terugroeping staat te lezen Ine en mail aan een senior manager van de Britse retailer Game.

De terugroeping wakkert daarmee het gerucht op een uitgebreide PlayStation Plus-dienst aan. In de communicatie van Sony staat te lezen dat winkels tot woensdag 19 januari hebben om alle POS- en ESD-kaarten te verwijderen uit de winkels. Deze week volgt een commerciële update.

Het lijkt erop dat Sony daadwerkelijk bereid is om PlayStation Now op te doeken zodat het beter de concurrentie met Xbox Game Pas kan aangaan. Eerder dook het gerucht al op dat Sony plannen had om PlayStation Now en PlayStation Plus samen te voegen. In dat gerucht staat dat er drie categorieën zijn: de eerste is identiek aan de huidige opzet van PlayStation Now, de tweede bevat een catalogus van PS4- en PS5-games.

Een derde optie geeft toegang tot uitgebreide demo’s en klassiekers van PS1, PS2, PS3 en PSP.

Officieel heeft Sony nog niets aangekondigd, maar als de berichtgeving klopt mogen we heel binnenkort de eerste details verwachten.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...