Sony werkt aan beloningssysteem PlayStation Stars

PlayStation bestaat al 27 jaar (!), maar heeft nog niet echt een beloningssysteem voor zijn hondstrouwe fans. Sony wil daar verandering in brengen met het programma ’PlayStation Stars’. Hiermee wil het spelers belonen die interactie aangaan met het merk.

PlayStation Stars zal gratis zijn en lanceert later dit jaar. Van zodra je lid wordt, krijg je beloningen door een grote variatie aan activiteiten te voltooien. Zo is er de ’Monthly Check-In’ campagne waarbij je maandelijks simpelweg één game speelt. Andere campagnes vereisen dan weer dat je een toernooi wint of een specifieke trofee behaalt. Een andere uitdaging kan zijn dat je de eerste speler bent in jouw land die platinum behaald op een bepaalde game.

De punten die je behaald kan je inruilen voor tegoed op de PlayStation Store en verschillende producten in de digitale winkel van Sony. Als een extraatje krijgen PlayStation Plus-abonnees extra punten bij een aankoop in de PlayStation Store.

Meer details over het programma komen er later. Tot die tijd kan je nog een paar extra weetjes terugvinden in de officiële blogpost. Momenteel wordt het programma getest, daarna zal het per regio uitgerold worden.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...