Spelers Gran Turismo 7 krijgen een miljoen gratis credits

Gran Turismo 7 kent een hobbelige start. De lancering is al wekenlang overschaduwt door de komst van microtransacties en verschillende problemen met de servers. Wanneer die laatste niet werken, kan je helemaal niet racen in de game omdat deze altijd een online connectie vereist. Sony probeert nu de weg te plaveien door credits uit te delen.

Polyphony Digital ziet alleszins in dat zelfs de halve excuses wat ondermaats waren. Spelers krijgen nu een miljoen credits. Hiermee kunnen wagens aangekocht worden. Daarnaast willen ze op korte termijn ook andere problemen oplossen. In april staat er een update gepland die volgende verbeteringen brengt:

  • Verhoogde beloningen voor de evenementen in de tweede helft van de World Circuits (ongeveer een verhoging van 100 procent).
  • In Circuit Experience krijg je hogere beloningen bij het behalen van bronzen, zilveren of gouden resultaten.
  • Acht nieuwe langdurige Endurance Race events in Missions. Deze geven ook een hogere beloning.
  • De limiet van niet-gespendeerde credits wordt verhoogd van 20 naar 100 miljoen.
  • Een stijging in het aantal tweedehands en legendarische wagens die aangeboden worden op gelijk welk moment.
  • Meerdere World Circuit evenementen en meer die spelers toelaat om hoge beloningen de wacht te slepen. Daarnaast kunnen spelers nu ook auto’s van hun virtuele garages verkopen voor een som credits.

Kazunori Yamauchi benadrukt dat hij het geduld en de waardevolle feedback van de spelers waardeert. Ze willen Gran Turismo 7 laten evolueren naar de meest aangename en belonende ervaring voor zoveel spelers als mogelijk. Daarnaast wil hij de vinger aan de pols houden met de community, dus extra feedback is steeds welkom.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...