Splatoon 3 komt op 9 september naar de Switch

Splatsville en het zonovergoten Splatslands opent opnieuw de deuren op 9 september. Nintendo bevestigde de releasedatum van Splatoon 3. In het derde deel keert de vertrouwde formule van kliedergevechten tussen Inklings en Octolings terug. Nieuw zijn de levels voor het speltype Grondoorlog waarbij je het online opneemt tegen andere Inklings.

De nieuwe trailer toont het level Forelviaduct. Daarnaast krijgen we de Spanner te zien. Dit wapentype heeft veel weg van een boog waarmee je zowel verticaal als horizontaal kunt schieten.

Naast de online multiplayer komt Splatoon met een vers soloverhaal. Hierin kruip je in de huid van agent 3 die de strijd aangaat met enkele weerbarstige Octarianen. Tijdens deze gevechten ontrafel je de geheimen van Alterna en de vloeivacht.

Tot slot is er de co-op modus Salmon Run die zijn terugkeer maakt. Met vrienden probeer je verschillende waves van Salmonietenbazen te verslaan. Sommige daarvan zijn gi-gan-tisch!

Wie zich wil voorbereiden op Splatoon 3, kan aan de slag met de nieuwe uitbreiding Octo Expansion voor Splatoon 2. In deze uitbreiding ben je agent 8, een Octoling die zo goed als geen herinneringen heeft en ontwaakt op een duister metroperron. Je navigeert door een mysterieuze ondergrondse testfaciliteit en moet maar liefst 80 uitdagende missies voltooien. Kan je ontsnappen uit deze duisternis? Dan kan je ook nog als Octoling in de multiplayer aan de slag.

Splatoon 3 komt op 9 september naar de Nintendo Switch.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...