Star Wars Jedi: Survivor officieel aangekondigd

Onlangs werd er nog over gespeculeerd, deze keer is het officieel: Respawn Entertainment werkt aan Star Wars Jedi: Survivor. Het is de sequel op Fallen Order waarin we opnieuw in de huid kruipen van Cal Kestis. EA en Respawn werken nauw samen met Lucasfilm Games en geven aan dat het spel in 2023 verschijnt.

Met deze sequel kiest Respawn Entertainment resoluut voor PS5 en Xbox Series X/S. Het nieuwe Star Wars-avontuur verschijnt niet voor de consoles van de vorige generatie. Met deze stap willen ze meer diepgang en een sterk overtuigende ervaring neerzetten.

Stig Asmussen is de game director voor dit project. Zelf geeft hij aan dat het team al van bij de voltooiing van Jedi: Fallen Order wist in welke richting ze verder gaan met Cal, BD-1 en de crew. De nauwe samenwerking met Lucasfilm Games stelt het team in staat om een meer cinematische verhaalvertelling te creëren over een volwassen Cal die overleeft in duistere tijden. Meer details over de game delen ze later dit jaar.

Star Wars Jedi: Survivor speelt zich vijf naar na de originele game af. Cal moet constant en stap voorblijven op The Empire wil hij niet gevat worden. De continue strijd en het feit dat hij een van de laatste Jedi is, weegt op hem. Om die reden met Cal zijn vaardigheden aanscherpen en nieuwe manieren leren om zijn band met de Force te versterken.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...