Tiny Tina’s Wonderlands is de fantasy spinoff van Borderlands

Zoals verwacht pakt Gearbox Software uit met een spinoff van Borderlands: Tiny Tina’s Wonderlands. De game vormt de ideale intro voor mensen die nog nooit een Borderlands speelden, maar schotelt ook de vertrouwde gameplay aan fans van de reeks.

Nieuw aan Tiny Tina’s Wonderlands is dat je de personages volledig kan aanpassen. Elk personage kan in verschillende klassen passen. Je speelt dus niet als Tiny Tina zelf, zij zal je gidsen door de fantasiewereld en het verhaal. Een van je doelen is om de draak te verslaan. Tiny Tina wordt opnieuw verzorgd door Ashly Burch. Daarnaast keren oude bekenden Andy Samberg als Captain Valentine, Wanda Sykes als Frette the robot en Will Arnett als de Dragon Lord terug.

Randy Pitchford, de oprichter van Gearbox, zegt dat Tiny Tina’s Wonderland al tien jaar in ontwikkeling is. Voor hem is het de ultieme droom die uitkomt: een combo maken van de typische Borderlands-wapens met een rijke fantasiewereld.

Tiny Tina’s Wonderlands is een volwaardig avontuur en kan met vier spelers in co-op gespeeld worden. De looter shooter krijgt ook endgame content. De game verschijnt in 2022 op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.

Reacties
  1. Jurassic World Evolution 2 komt nog dit jaar - ButtonStation

    […] de Summer Game Fest werden trouwens ook nog andere kleppers onthuld. Zo is Gearbox bezig met een spinoff van Boderlands. Daarnaast timmert Kojima Productions aan de Director’s Cut van Death […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...