Ubisoft bevestigt Dawn of Ragnarök voor Assassin’s Creed

Over de komst van Dawn of Ragnarök bestond er nog weinig twijfel na het lek van de Chinese retailer. Ubisoft maakt nu officieel de uitbreiding bekend, samen met gratis content die vanaf vandaag beschikbaar is in zowel Assassin’s Creed Valhalla als Odyssey.

In Dawn of Ragnarök speel je met Eivor die het lot moet omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en verkeert in pure chaos. Tijdens deze penibele tijden is Baldr, de zoon van Odin, gevangengenomen. Niemand minder dan vuurreus Sutr zit achter deze snode plannen. In de uitbreiding ontdek je verschillende goddelijke krachten. Deze zul je hard nodig hebben om dit nieuwe Vikingsaga tot een goed einde te brengen.

Dawn of Ragnarök verschijnt op 10 maart 2022 voor Assassin’s Creed Valhalla. Wie de uitbreiding tussen 13 december en 9 april besteld, krijgt een Twilight Pack en toegang tot het hoofdspel. Het pakket bevat een raven skin, een paard, een uitrustingsset en de Algurnir Dane-bijl.

Verder brengt Ubisoft Crossover Stories uit. Deze content is volledig gratis beschikbaar voor alle bezitters van Assassin’s Creed Valhalla of Odyssey. Wel zijn de missies verschillend. In deze unieke verhaalmissies zie je hoe de ontmoeting tussen Eivor en Kassandra verloopt. Je kan nu aan de slag met deze nieuwe avonturen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...