Ubisoft steekt Monopoly in een nieuw jasje

MONOPOLY Madness is de naam van het nieuwe Monopolyspel van Ubisoft. De uitgever gooit het over een andere boeg en hervormt het oeroude gezelschapsspel. Vergeet de klassieke vierkanten bordspel, deze keer kom je in een chaotische stad terecht waar de wetten van Monopoly een andere invulling kregen.

In MONOPOLY Madness race je in kortere rondes tegen elkaar. Het spel ondersteunt maximaal 5 andere spelers. Naast geld moet je nu ook grondstoffen verzamelen. Hiermee kan je dan gebouwen kopen of upgraden. Gloednieuw is het saboteren van tegenstanders! Deze keer kan je ook valstrikken opzetten om rijkdommen te winnen. Tijdens het spel scoor je power-ups uit kisten. Denk aan bulldozers of drilboren waarmee die jou in een voordeelpositie zetten en zelfs de overwinning schenken. Ohja, de chaos wordt compleet met enkele willekeurige events. Deze kunnen op elk moment doorgaan en maken de weg naar rijkdom nog chaotischer.

Laat één ding zeker zijn: chaos en klassieke familieruzies verzekerd met deze MONOPOLY Madness. Op basis van de trailer en de omschrijving lijkt het op zijn minst wel spannender te worden. De game verschijnt op 9 december voor PS4, PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...