Ubisoft werkt aan Ghost Recon Frontline

Tom Clancy’s Ghost Recon Frontline is de nieuwe free-to-play game waar Ubisoft aan werkt. Deze PvP shooter speelt zich af in het Ghost Recon-universum en zal dus gratis speelbaar zijn. Er staat ook al een eerste testfase gepland: van 14 tot 21 oktober kan je het spel testen op pc. De game zelf komt ook naar PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Ubisoft Bucharest staat in voor de ontwikkeling van Ghost Recon Frontline. De studio heeft al enkele strepen verdiend met Ghost Recon Breakpoint en Ghost Recon Wildlands. Toch belooft Ubisoft dat het hier om een heel unieke en ongeziene ervaring gaat. Zo zal je met 100 spelers tegelijk samen.

Het spel biedt een open wereld, het eiland Drakemoor. De locatie zal heel diverse biomen en herkenningspunten hebben. Het is het speelterrein voor deze nieuwe battle royla-game. Expedition moet ook een nieuwe ervaring bieden: de 100 spelers starten op een gigantische map die niet zal krimpen naarmate de tijd vordert. Al deze spelers werken samen in kleine squads van drie spelers. Het doel is dat ze informatie bij elkaar sprokkelen en deze brengen naar een dropzone.

Ghost Recon Frontline heeft een klassensysteem. Bij de test zijn er drie verschillende klassen:

  • Assault Class biedt veel voordelen in gevechten op korte afstand en bij algemene vaardigheidsmanoeuvres.
  • Support Class biedt voordelen in de vorm van superieure bescherming met versterkingsmogelijkheden.
  • Scout Class kan het gebied gemakkelijk verkennen voor de squad en vijanden op afstand onthullen en lastigvallen.

Een definitieve release is er niet. Alleen de eerste speeltest op 14 oktober is de enige informatie waarmee we het voorlopig moeten stellen.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...