Ubisoft werkt aan nieuwe Star Wars-game

EA is niet langer de enige hofleverancier van Star Wars-games. Ubisoft en Lucasfilm Games kondigen samen de ontwikkeling van een nieuwe Star Wars-game aan. Het spel wordt geproduceerd door Ubisoft Massive Entertainment en zal een verhaalgedreven, open wereld videogame zijn.

Massive Entertainment is bekend van The Division. De studio scoorde met zijn indrukwekkende Snowdrop engine. Deze engine zal ook de motor zijn voor de Star Wars-game.

“Het ongekende Star Wars-universum is een prachtige inspiratiebron voor onze teams”, aldus Yves Guillemot, medeoprichter en CEO van Ubisoft. “Dit is het begin van een langdurige samenwerking met Disney en Lucasfilm Games, en we voelen ons vereerd om samen verder te bouwen aan de geweldige geschiedenis van Lucasfilm en een game te maken waarvan we weten dat Star Wars-fans het geweldig gaan vinden.”

“Ubisoft heeft een uniek talent voor het maken van werelden waarin je jezelf kunt verliezen, dus we zijn ontzettend enthousiast om samen te werken aan dit project”, zegt Douglas Reilly, VP, Lucasfilm Games.“We zijn geïnspireerd geraakt door de passie en het talent van het team van Massive en delen samen een visie voor het creëren van originele verhalen die we willen vertellen aan onze spelers in deze geliefde wereld. Massive heeft de creativiteit, ervaring en kennis van de community die benodigd zijn om inspirerende authenticiteit, diepte en innovatie naar deze nieuwe Star Wars-game te brengen.”

“In de wereld van Star Wars en daarbuiten, werken we met de beste teams in de industrie om games van wereldklasse te creëren die de grenzen van het medium opzoeken”, aldus Sean Shoptaw, SVP, Disney Games en Interactive Experiences. “Lucasfilm Games en Massive Entertainment kunnen samen iets unieks maken voor onze fans over de gehele wereld.”

Creative Director van de game, Julian Gerighty van Massive Entertainment, zegt: “Dit is een universum waarvan we houden en dat we eer aan willen doen met een game en verhaal waarin levenslange en nieuwe fans zichzelf kunnen verliezen op een enerverende reis die hen nog jarenlang zal bijblijven.”

Heb je zelf zin om mee te werken aan deze Star Wars-game? Dat kan! Ubisoft zoekt nog talenten die mee timmeren aan het ambitieuze spel. Solliciteren kan via https://www.massive.se/career/.

Een releasedatum en meer informatie komen op een later moment.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...