Ubisoft wil Cyberpunk-debacle vermijden met Far Cry 6

Hoewel de showcase van Far Cry 6 heel scherp oogde, wil Ubisoft ons niet alleen de mooiste plaatjes tonen. De uitgever wil een situatie zoals bij Cyberpunk 2077 vermijden. De PS4- en Xbox One-versies krijgen we dus ook nog te zien voor de release.

De gameplayreveal maakte indruk met de grafische vooruitgang die Far Cry 6 boekt tegenover het vijfde deel. Uiteraard laat het PS4- en Xbox One-gebruikers met wat vraagtekens achter: hoe gaat de game op hun console spelen? Ubisoft wil alleszins heel transparant zijn en zal deze versies ook tonen voor de release. Daarnaast doen ze er alles an om deze versies zo goed mogelijk te laten werken op de oudere consoles.

We gaan zeker meer tonen op verschillende platformen in de komende weken en maanden. Ik kan te veel details zeggen, maar het spel draait goed op zowel de vorige als huidige generatie. We mikken echt op maximale kwaliteit op alle consoles. Een van de details die ik kan prijsgeven is dat de nieuwe generatie ons toelaat om 4K aan 60 frames per seconde op het scherm te toveren.

David Grivel, lead gameplay designer Ubisoft Toronto

Binnenkort mogen we ons aan meer details over alle platformen verwachten. De nieuwe Far Cry verschijnt op 7 oktober voor vrijwel alle platformen, behalve Nintendo Switch.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...