Uncharted 4 komt waarschijnlijk naar pc

Uncharted 4: A Thief’s End is de volgende klepper van Sony die naar pc komt. Het succes van zowel Days Gone en Horizon Zero Dawn smaakt naar meer voor de consolebouwer. Officieel is het nieuws nog niet, maar volgens enkele documenten aan investeerders staat de pc-versie op de planning.

In een presentatie voor investeerders staat het nieuwtje dat Uncharted 4 naar pc komt. Het spel staat op de slide ‘More PC releases planned’. Officieel moet Sony nog het nieuws naar buiten brengen. Misschien komen we meer te weten in de State of Play later vanavond.

Een release op pc lijkt alleszins een mooi vervolg voor Uncharted 4: A Thief’s End. Het spel werd door 37 miljoen mensen gedownload.

Verder staat er in de presentatie dat Sony zijn spelersbasis wil uitbreiden van 160 miljoen tot 1 miljard. PlayStation Now zou een sleutelrol krijgen om die nieuwe gebruikers aan te trekken tot PlayStation. Concreet geeft het Japanse bedrijf mee dat ze blijven investeren in externe studios, aanvullend met hun eigen ontwikkelaars. Waarschijnlijk zullen ze de concurrentie aangaan met Microsofts’ Xbox Game Pass. De blik focus voor in de toekomst is dus alleszins breder dan alleen de eigen consoles.

Reacties
  1. Uncharted: Legacy of Thieves komt naar PS5 en pc - ButtonStation

    […] is er niet aan. Naughty Dog brengt twee steengoede avonturen naar een breder publiek, maar dat lekte eerder al uit tijdens een presentatie aan investeerders. Zelf staat de ontwikkelaar niet in voor de pc-versie, die […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...