Update voegt online co-op toe aan Sackboy: A Big Adventure

De wereld van de schattige Sackboy is wat groter geworden. De nieuwe update van Sackboy: A Big Adventure voegt eindelijk de online multiplayermodus modus toe. Hiermee ondersteunt het spel co-op voor maximaal vier spelers. In een blog-bericht kaart Sumo Digital aan dat ze het gingen beperken tot een singleplayer ervaring. Maar tijdens de ontwikkeling besloten ze om het knotsgekke co-op plezier toch toe te voegen.

Samen met je vrienden kan je het volledige avontuur spelen. Daarnaast zijn er tien specifieke ‘Teamwork Levels’ waarbij je goed moet samenwerken. Er zijn er twee per wereld. In deze levels moet je goed communiceren, samenwerken en gecoördineerd spelen. En ja, verwacht je soms maar aan rampzalige scenario’s met het nodige gillen en tieren.

Ohja, nog goed om te weten: alle vooruitgang die je samen met een vriend boekt, komt er ook bij in jouw spelwereld. Die zuurverdiende centen en Dreamer Orbs zijn dus ook voor jouw rekening. Daarnaast ondersteunt Sackboy: A Big Adventure cross-play tussen PS4 en PS5.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...