Vacature Sucker Punch suggereert ontwikkeling Ghost of Tsushima 2

Sucker Punch is duidelijk gestart met de ontwikkeling van het volgende project. De ontwikkelaar heeft een aantal nieuwe vacatures lopen, waaronder eentje voor een ‘narrative writer‘. De jobsomschrijving lijst enkele specifieke interesses op die aanwezig moeten zijn bij de sollicitanten.

Zo staat er te lezen in de jobadvertentie dat kandidaten met kennis over de traditionele Japanse cultuur en geschiedenis een streepje voor hebben. Er wordt niet expliciet gesproken over een vervolg van Ghost of Tsushima 2, maar de kans lijkt groot gezien het succes van het eerste deel.

Dat Sucker Punch naar extra mankracht zoekt om het verhaal op te krikken, kunnen we alleen maar toejuichen. Bij het originele spel was het verhaal een van de weinige minpunten die aangekaart werd door verschillende reviewers.

Reacties
  1. Ghost of Tsushima is de tweede meest uitgespeelde open wereld game op PS4 – ButtonStation

    […] Naast uitspeelratio is Ghost of Tsushima ook een verkoopshit geweest voor PS4. In amper drie dagen schoof het spel maar 2,4 miljoen keer over de toonbank. Sucker Punch mag zich dus zeker op de borst kloppen. De studio is vermoedelijk bezig met een sequel van de game. […]

  2. Werkt Sucker Punch aan Ghost of Ikishima? - ButtonStation

    […] dat Sucker Punch met nieuwe projecten bezig is die gelinkt zijn aan de reeks. Even geleden waren er nog vacatures die kennis van de Japanse cultuur vereisten. Hopelijk weten we binnenkort […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...