Verklapt PlayStation Japan overname Bluepoint Games?

Oeps! Sony lijkt zelf een nieuwe overname verklapt te hebben op Twitter. PlayStation Japan wilde de collega’s bij Housemarque verwelkomen, maar toonde een afbeelding met het logo van Bluepoint Games. De tweet werd intussen gecorrigeerd naar eentje met de juiste afbeelding.

Het bericht overtuigt fans dat Bluepoint Games de volgende studio is die aansluit bij PlayStation Studios. De specifieke afbeelding met Demons Souls doet vermoeden dat het hier niet om een ‘ongelukje’ gaat. Dergelijk beeld maken vraagt immers wat tijd. Sony bevestigde de overname niet waardoor het voorlopig nog een gerucht blijft.

Bluepoint Games wordt al sinds eind vorig jaar getipt als potentieel nieuw familielid van PlayStation Studios. De ontwikkelaar heeft al heel wat geschiedenis met Sony: ze ontwikkelden remasters voor God of War , Ico & Shadow of the Colossus, Flower, Uncharted en Gravity Rush. Ze waren ook verantwoordelijk voor PlayStation All-Stars Battle Royale. De overname lijkt de logische volgende stap.

Reacties
  1. Bluepoint Games is vanaf nu ook een PlayStation Studio - ButtonStation

    […] nieuws werd oorspronkelijk al gelekt in juni door de Japanse divisie van PlayStation. De gesprekken waren al aan de gang sinds de herfst van […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...