Vervolg en spin-off van Control in de maak

Remedy Entertainment en 505 Games werken samen aan enkele nieuwe ervaringen binnen de Control-reeks. De originele game scoorde redelijk goed en kreeg zelfs next-gen upgrades. Concreet is er een spin-off met de naam Condor in ontwikkeling. Het gaat om een multiplayergame die zich in hetzelfde universum afspeelt. Verder is de ontwikkeling van een sequel gestart.

Concreet haalt Remedy aan dat ze tot op heden vooral focusten op singleplayer ervaringen. Dat neemt niet weg dat ze fan zijn van goede multiplayergames en een steengoede ervaring willen neerzetten. Control is vooral een universum waarin verschillende gebeurtenissen, personages en verhalen zich afspelen. Het is vooral een plaats waar het onverwachte gebeurt. Volgens Mikael Kasurinen, game director bij Remedy, heeft het universum van Control nog heel wat in petto voor ons en is Project Condor daar een eerste nieuwe uiting van.

Verder bevestigt Kasurinen de komst van een sequel. Ze werken met een groter budget en het team is heel enthousiast over de toekomst van de franchise. Meer details gaf de game director niet prijs. Daarbovenop moeten we nog niet onmiddellijk nieuwe informatie verwachten. Deze games zullen nog een hele tijd in ontwikkeling zijn. Nog wat geduld dus!

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...