Voertuigen en wapens worden aangepast in Battlefield 2042

DICE laat duidelijk begrijpen via Twitter dat ze druk bezig zijn met updates voor Battlefield 2042. De day one patch bracht niet al te veel ‘gewenste’ verbeteringen. De ontwikkelaar laat nu weten dat ze werken aan belangrijke bugs, waaronder revives die niet werken of een bug waardoor je niet kan respawnen. De problemen met het spel blijven echter niet beperkt tot technische mankementen. Er zijn ook een paar slecht gebalanceerde wapens en voertuigen.

In een van de volgende updates zal ondermeer de hovercraft aangepast worden. Het voertuig zal minder schade kunnen incasseren en de wapens worden ook bijgesteld. Ook de MD540 Nightbird helikopter krijgt gelijkaardige aanpassingen.

Sommige spelers klagen ook over hun uitrusting die niet inlaadt. DICE zegt dat het probleem servergebonden is. Een oplossing is er al en wordt nu getest.

Battlefield 2042 krijgt nog zeker twee updates dit jaar. DICE belooft alleszins dat het de game verder wil op punt zetten op basis van de feedback die gegeven werd.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...