Volgende aankondiging Elden Ring is dichterbij dan je denkt

Ben je na het spelen van de Demon Souls remaster volledig klaar voor een nieuw avontuur van From Software? Dan hebben we goed nieuws. Het is al lang geleden dat we iets gehoord hebben over Elden Ring, de nieuwe game van de ontwikkelaar in samenwerking met George R. R. Martin. Maar het wachten op nieuwe informatie is misschien binnenkort voorbij.

In een interview met GamesBeat geeft Jeff Grubb aan dat we niet al te lang mee moeten wachten op details over Elden Ring. Grubb is een vaste waarde als het gaat over vroegtijdig lekken van onaangekondigde onthullingen.

Ze zijn duidelijk druk bezig aan dit spel… En ze toonden het niet op The Game Awards, maar ik denk dat ze het wel konden als ze dit echt wilden. In zijn huidige staat, geef het nog een maand of twee voor de aankondiging. Dit kan ik zeggen: heb nog een klein beetje geduld, echt maar een klein beetje. Dat wil niet zeggen enkele dagen, en ik denk ook niet enkele weken, maar zeker niet maanden en maanden.

Phil Spencer, grote baas bij Xbox, gaf al aan dat hij ‘heel wat’ van de game gespeeld heeft. Veel informatie wilde hij echter niet geven over zijn speelsessie.

Laten we hopen dat Grubb zijn informatie correct is en dat we binnenkort wat meer informatie krijgen over de game.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...