Wat te verwachten in Kingdom Hearts 4?

Een trailer met Sora in de hoofdrol kondigde in april het bestaan van Kingdom Hearts 4 aan. Hoewel deze aankondiging plaatsvond tijdens een jubileumviering van de franchise, kwam de onthulling toch als een grote verrassing. Een releasedatum is er nog niet, dus waarschijnlijk moeten we nog een aantal jaren wachten op de komst van dit vierde hoofdstuk.

Dat bewijst een recent interview met Tetsuya Nomura. Hij stelt dat het Kingdom Hearts 4-team zich zal afzonderen om zich volledig te concentreren op de ontwikkeling. Dit betekent dat we voorlopig op niet al te veel nieuws en details moeten rekenen.

Nomura heeft vooraf een paar details besproken. Volgende keer dat zijn team Kingdom Hearts 4 aan het publiek laat zien, zal de game waarschijnlijk op Unreal Engine 5 draaien. De game ziet er nu al indrukwekkend uit, benieuwd hoe het er op Unreal Engine 5 gaat uitzien. Het zal op zijn zachtst gezegd interessant zijn. Sora zal een nieuwe vijandelijke factie tegenkomen, de Lost Masters (passend bij de Kingdom Heart’s Lost Masters Arc). Deze zijn vergelijkbaar zijn met Organisation XIII uit de vorige verhaallijn.

Vechten met commando’s?

Qua gevechten waren er twee belangrijke onthullingen. Allereerst bevestigt Nomura dat het reactiecommando terugkeert in Kingdom Hearts 4. Nomura zei specifiek: “Na de release van Kingdom Hearts 3 zag ik veel reacties met daarin de hoop op de herintroductie van het reactiecommando, dus ik heb het nieuw leven ingeblazen.” Verder zit in de trailer van Kingdom Hearts 4 een vreemd commando met de naam ‘build’. Vragen hierover ontweek Nomura vakkundig, maar hij gaf wel prijs dat het is aan ‘slopen en bouwen’. Daarbovenop spelen vernietiging en wederopbouw belangrijke elementen bij dit commando.

Er zijn duidelijk een aantal spannende dingen gaande voor de aanstaande release in deze franchise.
Kingdom Hearts 4 is in ontwikkeling.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...