Watch Dogs Legion bevat speciale track van Blasterjaxx

Het Nederlandse dj- en producerduo Blasterjaxx maakt een speciale track genaamd ‘Legion’ voor het gelijknamige Watch Dogs: Legion. Thom Jongkind en Idir Makhlaf, de Dimitri Vegas en Like Mike van Nederland, zijn grote liefhebbers van videogames en zagen in Watch Dogs: Legion de ultieme samenwerking.

Blasterjaxx heeft samen met Ubisoft een passende track weten te maken. ‘Legion’ weet de sfeer van een gebroken Londen op een treffende manier te combineren met de wens tot verzet vanuit de Londense bevolking. 

De track ‘Legion’ is vanaf 29 oktober, tevens de releasedatum van de videogame, te beluisteren via alle grote muziekdiensten en wordt op diezelfde dag voorzien van een passende videoclip op YouTube. ‘Legion’ is nu alvast te pre-saven via https://maxximize.release.link/legion.

Watch Dogs Legion is vanaf 29 oktober 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. De game is een lanceringstitel voor Xbox Series X/S en voor PlayStation 5. Spelers die Watch Dogs Legion op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...