Werkt Quantic Dream aan een Star Wars-game?

Het is al even stil rond Quantic Dream, maar de ontwikkelaar heeft daarom niet stilgezeten. Volgens een recent gerucht zou de Franse studio bezig zijn met de ontwikkeling van een Star Wars-game.

Quantic Dream is bekend van de PlayStation-titels Heavy Rain, Beyond Two Souls en Detroit: Become Human. Hun contract met Sony liep na die laatste ten einde. Volgens het gerucht hebben ze nu een samenwerking met Disney, die het merk Lucasfilm Games nieuw leven inblaast met verschillende studios.

Het gerucht of lek is echter dunnetjes wat informatie betreft. Het zou gaan om een Star Wars-game waar al 18 maanden aan gewerkt is. De Franse YouTuber Gautoz benadrukte ook de samenwerking die Quantic Dream met Disney heeft.

Voorlopig nog met een korrel zout te nemen, maar zonder twijfel een interessante ontwikkeling als het waar blijkt te zijn.

Reacties
  1. Star Wars-game van Quantic Dream is niet zoals Detroit of Heavy Rain - ButtonStation

    […] geruchtenmolen over Quantic Dream draait op volle toeren. Onlangs lekte uit dat de ontwikkelaar werkt aan een Star Wars-game. Volgens een nieuw gerucht zal dat spel enorm afwijken van hetgeen we gewoon zijn van de […]

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...