Werkt Sucker Punch aan Ghost of Ikishima?

Een nieuw gerucht suggereert dat Sucker Punch druk bezig is met Ghost of Ikishima. Volgens het gerucht is de game een vervolg op het populaire Ghost of Tsushima en zou zelfs nog dit jaar moeten verschijnen. De claim komt van Shpeshal_Nick. In het verleden had hij het al meermaals bij het rechte eind wanneer hij vroegtijdig de PlayStation Plus line-up lekte.

Volgens de medeoprichter van Xboxera is Ghost of Ikishima een alleenstaande ervaring die vergelijkbaar is met Spider-Man: Miles Morales en Uncharted: The Lost Legacy. Met andere woorden: een kleinere ervaring, maar wel een volwaardig avontuur. Verder vult de lekker aan dat de game nog dit jaar zowel op PS4 als PS5 verschijnt.

Uiteraard moeten we het gerust met een stevige korrel zout nemen, maar de eerdere claims van Xboxera pleiten in zijn voordeel. Daarnaast kunnen we niet om de beperkte line-up voor PS4 en PS5 dit najaar waardoor een kleinere titel als Ghost of Ikishima een godsgeschenk is voor Sony.

Het is alleszins duidelijk dat Sucker Punch met nieuwe projecten bezig is die gelinkt zijn aan de reeks. Even geleden waren er nog vacatures die kennis van de Japanse cultuur vereisten. Hopelijk weten we binnenkort meer.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...