Whodunit-quest zorgt voor mysterie in RuneScape

Zin om wat te Sherlocken? Dan is de nieuwe quest van RuneScape zeker je ding. In Fort Forinthry: Murder on the Border ga je op zoek naar een moordenaar en probeer je zijn motief te achterhalen. Het verhaal van de quest bouwt voort op het verhaal van het voorbije seizoen.

Om te starten aan het moordmysterie moet je ingaan op de uitnodiging van Koning Roald. Hij vraagt jou ter ere van de bouw van het fort. Een beetje à la de Red Wedding van Game of Thrones loopt alles fout wanneer er een moord gepleegd wordt. Wannabe-detective Aster start samen met jou de zoektocht naar de moordenaar om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos vervalt.

Uniek voor deze nieuwe queeste is dat de nagelnieuwe Clue Interface. Hiermee verzamel je aanwijzingen en bekijk je wat je gevonden hebt. Je krijgt dus echt een klassieke whodunit voorgeschoteld met een RuneScape-sausje.

Voordat het feestmaal kan beginnen, moeten spelers hun Construction-skill gebruiken om de keuken te bouwen. Deze gloednieuwe hub voor de Cooking-skill kan na de quest geüpgraded worden voor een reeks bonussen voor wie geen keukenprins(es) is. Denk aan bijvoorbeeld een verminderde kans op het verbranden van voedsel.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden

New membership are not allowed.

Laden...