Zo ziet Biomutant eruit op PS5 en Xbox Series X

Eindelijk krijgen we een eerste blik op Biomutant op PS5 en Xbox Series X. THQ Nordic heeft twee video’s vrijgegeven waarin we het spel zien op de nieuwste generatie consoles.

De eerste video is de PS5-versie. Deze draait op een native resolutie van 1080p die opgeschaald wordt naar een dynamische 4K resolutie. De framerate is 60 frames per seconde. THQ laat weten dat ze nog druk bezig zijn met het verhelpen van enkele technische euvels. Binnenkort zou er een update moeten zijn die ook native 4K mogelijk maakt op PS5.

De Xbox Series X-versie heeft nu al een native 4K resolutie aan 60 frames per seconde. Ook hier wordt er wel gebruik gemaakt van een dynamische resolutie die kan wijzigen naargelang de intensiteit van het spel. Bij de Series S mag je 1440p verwachten aan 30 frames per seconde.

Biomutant legde al een stevig parcours af. Het spel werd onthuld tijdens gamescom 2017. In 2019 zat het in zijn laatste productiefase, maar het duurde tot juni 2020 voor de eerste gameplaybeelden. Het spel verschijnt op 25 mei voor PS4, Xbox One en pc.

Plaats een reactie

Categorieën
Nieuwsbrief

Inloggen
Laden...
Aanmelden
Laden...